Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "30 Haziran 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Sigma

Sigma, Canon uyumlu 120-300 f/2.8 DG OS HSM için yazılım güncellemesi yayınladı
Sektörün önemli isimlerinden Sigma, Canon uyumlu 120-300 f/2.8 DG OS HSM lensi için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Profesyonel bir fotoğrafçının keşfi sonrası ortaya çıkan Canon EOS-1D Mark III ile Canon EOS-1D Mark IV temelli netleme kararlılığı ve otomatik netleme performans sorunları çözülen lens, böylece çok daha iyi bir seçenek haline geldi. Sigma USB DOCK ve Sigma Optimization Software temelinde yapılabilen güncellemeye buradan ulaşabilirsiniz.

Olympus

Olympus, video temelli fotoğraf eğitim serisi başlattı
Retro tasarımlı OMD serisi ile ciddi bir kullanıcı kitlesi elde eden Olympus, “www.getolympus.com” isimli internet sitesi üzerinde video temelli fotoğraf eğitim serisi başlattı. Manzara, vahşi yaşam ve doğa çekimleri olmak üzere üç farklı bölüm halinde ilk sezonu hazırlanan eğitimlere direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz. İkinci sezonda ise “ışık boyama” tekniği hakkında ayrıntılı içeriklerin geleceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim