Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "30 Mayıs 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Tamron

Tamron, 30mm F/2.8 VC Makro lens için patent aldı
Sektörün önemli lens üreticileri arasında yer alan Tamron, Egami tarafından bulduğu kadarıyla APS-C sensörlü aynasız fotoğraf makinelerine özel 30mm F/2.8 VC Makro lens modeli için patent altı. Patent detaylarına göre netleme sırasında ön elementi uzamayan lens, 30mm odak uzaklığına rağmen konan VC yani titreşim önleme sistemiyle de dikkat çekiyor. 30mm F/2.8 VC Makro’nun satış tarihi ya da fiyatı hakkında açıklanmış bir bilgi ise henüz bulunmuyor. (EG)


Canon

Canon 1D X Mark 2, 2015 yılında gelebilir
Canon’un üst seviye FF (Tam Kare) DSLR fotoğraf makinesi 1D X, görünüşe göre 2015 yılı içerisinde yerini 1D X Mark 2’ye bırakmaya hazırlanıyor. Nortlight-Images sitesinin farklı kaynaklardan aldığı bilgilere göre New York merkezli bazı fotoğraf stüdyolarında test edilmeyen başlanan Mark 2, 5D Mark 3 ile benzer olarak 22MP çözünürlüğünde dosyalar üretebiliyor ancak çok daha iyi renk doğruluğu, detay ve düşük moire ortaya koyuyor.

Not: Görsel temsilidir. (NI)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim