Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "31 Ekim 2013"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.      

Nikon

Nikon DF, 5 Kasım tarihinde resmi olarak duyurulabilir
Nikon’un FF (Tam Kare) sensöre ve retro görünüme sahip yeni fotoğraf makinesi DF (Digital Fusion), firmaya yakın NikonRumors’un haberine göre 5 Kasım tarihinde resmi olarak duyurulacak. Makinenin beklenen temel teknik özellikler ise 16 mega piksel çözünürlüğünde bir FF sensör (Yüksek ihtimal D4 içerisinde kullanılan), saniyede 5.5 kare seri çekim hızı, 100 – 12800 ISO aralığı, Expeed 3 görüntü işlemcisi, 3.2-inç LCD ekran, 765 gram ağırlık, D610 ile benzer otomatik netleme sistemi ve SD kart yuvası olarak sıralanabilir. Ayrıca makine tam anlamıyla fotoğrafa odaklanacağı için video çekme özelliği bulunmayacak


Not: Görsel temsildir.

Canon / Sigma

Canon 5D Mark 3, Sigma ise SD1 ve SD1 Merrill fotoğraf makineleri için yeni yazılım güncellemesi yayınladı
Fotoğraf dünyasının iki önemli isminin yayınladığı güncellemeler, Canon tarafında 5D Mark 3, Sigma tarafında ise SD1 ve SD1 Merrill fotoğraf makinelerini kapsıyor. SD1 ve SD1 Merrill modellerine Sigma 18-35mm F/1.8 DC HSM lens ile kullanıldıklarında renk sapmalarını düzeltme desteğini getiren güncelleme, 5D Mark 3’e ise flaş, otomatik netleme sistemi, LCD ekran ve canlı ön izleme ile ilgili birçok hatanın çözümünü getiriyor.

Yayınlanan güncellemelere buradan, buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim