Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "8 Kasım 2015"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni aksesuarlar ile beraber fotoğraf ve video dünyasında günün öne çıkan önemli gelişmeleri.
Samsung

iFixit, Samsung NX500'ün içini açtı
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '8 Kasım 2015'
Piyasaya çıkan elektronik ürünlerin içini açarak tamir edilebilirlik düzeyleri hakkında bilgiler veren iFixit, bu sefer farklı bir format ile karşımıza çıktı ve aşağıda yer alan 20 dakikalık video kapsamında Samsung'un NX500 fotoğraf makinesinin içini açtı. Fotoğraf makinesi sektöründen çıktığı söylenen Samsung'un NX500 modelinin tüm detaylarını aşağıda görebilirsiniz. 
Canon

Canon 50mm F/1.4'ün yenisi yolda
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '8 Kasım 2015'
Canon'un 22 yıldır yenilenmeyen EF 50mm F/1.4 lensi, CanonRumors'un son haberine göre sonunda halefine kavuşmaya hazırlanıyor. Yeni modelin üretime hazır olduğu ve önümüzdeki birkaç ay içerisinde duyurulabileceği belirtilirken, IS yani görüntüleme sistemine sahip olmayacağı, mevcut modelden daha kısa mesafeden netleme yapabileceği ve çift halkalı USM netleme motoruyla geleceği kısıtlı sayıdaki teknik detaylar arasında yer alıyor.
Fujifilm

Fujifilm X-Pro 2, çift SD kart yuvası ile gelebilir
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '8 Kasım 2015'
Fujifilm'in çok uzun zamandır konuştuğumuz yeni aynasız sistem fotoğraf makinesi X-Pro 2, FujiRumors sitesine gelen yeni bilgiye göre çift SD hafıza kartı yuvası ile gelebilir. Bu bilginin şimdilik sağlam kaynaklarından doğrulanmadığı belirtiliyor ancak çift hafıza kartı hem yedek alma hem de daha fazla depolama için çok büyük avantajlar getiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim