Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "9 Haziran 2013"


Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.

Panasonic
Ephotozine, Panasonic Lumix DMC-G6 fotoğraf makinesi için inceleme yayınladı
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '9 Haziran 2013'
Fotoğraf dünyasının önemli sitelerinden Ephotozine, Panasonic'in aynasız fotoğraf makinesi Lumix DMC-G6'yı ayrıntılı olarak inceledi. Makineyi fotoğraf kalitesi, kablosuz bağlantı özellikleri, filtre seçenekleri, fotoğraf çekim modları, ekran kalitesi ve lens uyumu açısından beğenen site, DMC-G6 modelini batarya ömrü, kablosuz bağlantı desteğinin sosyal medya entegrasyonu olmaması ve elektronik perde efekti konularında başarısız buldu.

Ephotozine tarafından yayınlanan ayrıntılı incelemeye buradan ulaşabilirsiniz.


Ufak boyutlara sahip Panasonic MFT fotoğraf makinesi kesinleşti
 
Daha önce ilk bilgilerini öğrendiğimiz ufak boyutlu ve Micro Four Thirds sistem Panasonic fotoğraf makinesinin piyasaya çıkacağı kesinleşti. Sağlam kaynaklardan öğrenilen bilgilere göre "GF" markası adı altında hazırlamayan model, 2014 yılından önce karşımıza gelecek. Teknik detayları henüz bilinmeyen makine hakkında bütün ayrıntıların kısa zaman içerisinde ortaya çıkması bekleniyor.
Carl Zeiss
PhotographyBlog,  Carl Zeiss Touit Distagon 2.8/12mm lens modelini inceledi
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '9 Haziran 2013'
Carl Zeiss'in Touit serisi güncel lenslerinden Distagon 2.8/12mm lens modelini inceleyen PhotographyBlog, yaptığı testlerde Sony'nin NEX-5R fotoğraf makinesini kullandı. Tasarım ve kullanım kolaylığı açısından 10 üzerinden 4.5, genel özellikler açısından 4, fotoğraf kalitesi bakımından 5 ve son olarak fiyat-performans oranı açısından 3.5 puan alan lens, sitenin oldukça beğenisi toplayarak önerilen modeller arasına girdi.
Örnek fotoğrafların da yer aldığı ayrıntılı incelemeye buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim