Anlık Bildirim

Galaxy Ace 4 resmiyet kazandı

Galaxy Ace 4 resmiyet kazandı

Samsung'un en popüler serilerinden birisi olarak kabul edilen ve giriş seviye segmentte başarılı satışlar yapan Galaxy Ace serisi bugün itibariyle yeni üyesine resmen kavuştu.

Uzun bir süredir Samsung'un akıllı telefon pazarında yer verdiği konseptlerden birisi olan ve her yeni modelde benzer veya minik güncellemeler alan donanım kullanma stratejisi Galaxy Ace 4 modelinde de kendisini gösteriyor. 

Galaxy Ace 4 önceki model olan Galaxy Ace 3'ten büyük farklılıklar göstermiyor. Ancak Galaxy Ace 4 modeli 3G ve LTE olarak iki versiyona ayrılmış ve farklı donanımlar kullanılmış.

Galaxy Ace 4 3G modelinde 1GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemci yer alırken, 512MB RAM ve 1500mAh gücünde bir batarya bulunuyor. LTE modelinde ise 1.2GHz saat hızında çalışan bir işlemci, 1GB RAM ve 1800mAh gücünde bir batarya kullanılıyor.

Bunun haricinde diğer özellikler aynı. 4 inçlik ekranda 480x800 piksel çözünürlük, 5MP çözünürlükte LED flaşlı kamera, 4GB artırılabilir hafıza, Android 4.4 işletim sistemi ve Galaxy S5'ten hatırlayacağımız TouchWiz Essence arayüzünün kırpılmış hali bunlar arasında sayılabilir.

Donanım ve performans olarak fazla beklentisi olmayan ancak Android 4.4 KitKat tecrübesini giriş seviyesinde yaşamak isteyenlere hitap eden Galaxy Ace 4 iki farklı renk seçeneği ile gelecek ay itibariyle satışa sunulacak. Ancak fiyat konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1627 kez okundu.
68 kişi, toplam 73 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim