Anlık Bildirim

Galaxy F ve Galaxy S5 yanyana görüntülendi

Galaxy F ve Galaxy S5 yanyana görüntülendi

Samsung'un yakın zaman içerisinde piyasaya sürmesi beklenen premium sınıftaki amiral gemi modeli Galaxy F ile ilgili pek çok sızıntı gündeme geldi ve cihazın varlığı konusunda artık şüphe kalmadı. Galaxy S5 modelinin donanımı biraz daha yükseltilmiş versiyonu olacağı bildirilen cihaz son olarak Galaxy S5 ile de aynı kareye girdi. 

Görselde dikkat çeken ilk şey ekran çerçevesinin biraz daha ince oluşu. Bu bakımdan Galaxy F modelinin 5.3 inçlik ekranı doğrulanmış oluyor. Ancak boyutların aynı olması nedeniyle ekranın ön panele olan oranında önemli bir iyileşme sağlandığı tahmin ediliyor. Ayrıca 2560x1440 piksellik Super AMOLED ekran da dikkat çeken diğer bir unsur.

Galaxy F modelinde en önemli gelişmelerden birisi alüminyum alaşımlı kasa olacak. Bugüne kadar amiral gemi modellerinde üretim sıkıntısına düşmemek için polikarbonat gövde kullanmayı tercih eden Samsung bu kez farklı bir strateji izleyecek.

Evleaks tarafından sızdırılan daha önceki bilgilerde Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM, OIS destekli 16MP çözünürlükte arka kamera şeklinde özelliklerin yer aldığı görülmüştü. Çin tarafından herhangi bir hamle gelmezse ilk Snapdragon 805 yongasetli akıllı telefon Galaxy F, Xperia Z3 veya HTC One M8 Prime olacak gibi duruyor. 

Samsung bu modelinde on milyonlarca üretim düşünmediği için metal kasa, OIS destekli kamera gibi ayrıntılara yer veriyor. Galaxy F talebe göre parti parti üretilen bir akıllı telefon olacak. Samsung'un yeni amiral gemi modelini ne zaman piyasaya süreceğine dair bir bilgi yok. Ancak kaynaklar en erken Eylül ayında modelin resmiyet kazanacağına inanıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
920 kez okundu.
52 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim