Anlık Bildirim

Galaxy Fold süresiz ertelendi

Samsung’un katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold şanssızlıklardan kurtulamıyor. Ekran kırılma sorunu yaşayan amiral gemisinin sevkiyat tarihi de belirsiz bir hale geldi.

Teknoloji dünyasının en önemli adımlarından birisi olmaya hazırlanırken talihsiz olaylar zinciri sonrasında en başarısız adımlarından birisi olmaya doğru giden katlanabilir ekranlı Galaxy Fold modelinden kötü haberler var.

Zaman belli değil

Normalde 26 Nisan 2019 tarihinde satışa çıkacak olan akıllı telefon modeli için ön siparişler başlamış ve büyük bir ilgi oluşmuştu. Ne var ki inceleme için dağıtılan ilk parti örneklerde farklı ekran kırılma sorunları ortaya çıkmaya başladı.

Samsung apar topar inceleme için gönderdiği test örneklerini geri topladı ve şirket içerisinde hummalı bir araştırma başladı. Satış tarihi de 13 Haziran 2019 olarak revize edildi. Şimdi ise herhangi bir tarih verilmiyor.

13 Haziran tarihi aslında AT&T operatörünün ön sipariş sayfasındaki güncelleme ile ortaya çıkmıştı. Telefonu ön sipariş verenleri sayfada 14 Haziran tarihi karşılıyordu. Son güncellemede ise teslim tarihi tamamen kaldırıldı ve stok dışı ibaresi konuldu. Ayrıca siparişten vazgeçmek isteyenler için de İptal tuşu eklendi.

Anlaşılan o ki ekran sorunu oldukça ciddi görünüyor ve Samsung da bunun için kesin bir tarih veremiyor. Geçmiş yıllarda yaşanan Galaxy Note 7 probleminin tekrarlanmaması için Samsung’un ince eleyip sık dokuduğu açık. Şans bu ki daha piyasaya çıkmadan sorun fark edildi ve bir skandal patlamadan engellendi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10836 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy fold ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim