Anlık Bildirim

Galaxy J serisi sona erdi

Bugüne kadar orta ve alt seviyede sayısız model satışı yapan Galaxy J akıllı telefon serisi iptal edildi. Samsung yola Galaxy A ve Galaxy M serileri ile devam etme kararı aldı.

Samsung’un yıllardır orta seviyeye yönelik olarak geliştirdiği Galaxy J akıllı telefon serisi yolun sonuna geldi. Akıllı telefon serilerini daha derli toplu hale getirme çalışmaları kapsamında bu kararın alındığı ifade ediliyor.

Bir dönem kapandı

Galaxy S ile başlayan yolculuğunda Samsung’un farklı segmentlere yönelik seriler geliştirdiğini gördük. Galaxy Note sonrasında Galaxy A, Galaxy C, Galaxy J, Galaxy E, Galaxy On, Galaxy M serileri onlarca farklı model ile tüketici karşısına çıktı.

Bununla birlikte son dönemde rekabetin artması ve daha derli toplu bir akıllı telefon yelpazesi oluşturma ihtiyacı farklı değişiklikleri de beraberinde getirdi. Bugüne kadar birer birer telefon serilerini sona erdiren Samsung’un son hamlesi Galaxy J oldu.

Yapılan açıklamada Galaxy J serisinin bu yıl itibariyle sona erdiği bildirildi. En son Kasım ayında Galaxy J4 Core modeli piyasaya çıkmıştı. Yine geçen yıl sonlarında Galaxy On serisi, 2017 sonunda da Galaxy C serisi sona ermişti.

Hali hazırda Samsung’un elinde Galaxy A ve Galaxy M serileri kaldı. Galaxy M serisi şimdilik azınlıkta kalacak gibi zira ağırlık daha çok Galaxy A serisinde. Samsung’un yıl içerisinde Galaxy A serisini 10 modele ulaştırması bekleniyor. Bunlardan Galaxy A90 dönebilir kamera modülü ile en ucuz Samsung amiral gemisi olma özelliğine sahip olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7253 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy j ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim