Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 kamera performansı nasıl? İşte karşınızda Galaxy Note 9 ile çekilmiş fotoğraflar

Değişken diyafram teknolojisine ve çift arka kameraya sahip Samsung Galaxy Note 9'un kamera çekim örnekleri paylaşıldı. İşte Galaxy Note 9 kamera özellikleri ve Galaxy Note 9 ile çekilmiş fotoğraflar:
Hiç şüphe yok ki kamera kriteri, akıllı satın alırken en çok dikkat edilen unsurlar arasında yer alıyor. Üreticiler de bunu dikkate alıyor olmalı ki bizlere en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek adına kamera noktasında titizlikle çalışıyor. Özellikle Samsung'un bu noktada ciddi atılımları bulunuyor.
Galaxy S9 ailesiyle birlikte akıllı telefon dünyasını "değişken diyafram" teknolojisiyle tanıştıran Samsung; Galaxy S9+'da kullanılan kamera donanımını, yapay zeka algoritmalarıyla harmanlayıp Galaxy Note 9'a entegre ederek bizlerin karşısında çıktı. Bakalım bazı yazılımsal optimizsayonlarla kamera performansı Galaxy S9+'dan bir tık daha iyi olan Galaxy Note 9'un kamera çekim örnekleri de aynı şeyi söylüyor mu?  

Galaxy Note 9 kamera özellikleri

f/1.5 - f/2.4 değişken diyafram açıklığına sahip, PDAF (3 kat daha hızlı odaklanma) ve Dual Pixel (otofokus) özellikli 12 MP çözünürlüğündeki ISOCELL ana kamera sensörüne yine 12 MP'lik (f/2.4) telefoto kamera eşlik ediyor. Her iki kamera da OIS (Optik İmaj Sabitleyici) desteğine sahipken, birincil sensörle geniş açılı fotoğraflar ve telefoto kameranın yardımıyla da Bokeh efekti uygulanmış fotoğraflar çekebilmek mümkün. 2 kat optik yakınlaştırma özelliğine sahip Galaxy Note 9, çift kameranın katkısıyla 10 kata kadar da dijital zoom yapabiliyor.
Saniyede 60 kare Ultra HD 4K video çekim yeteneğine sahip Galaxy Note 9, ağır çekim konusunda da bir hayli yetenekli. 960 FPS ultra ağır çekim yapabilen Galaxy Note 9, ağır çekim videolarındaki bölümleri 0.4 saniye için vurgulayabiliyor ve vurgulanan 0.4 saniyelik bölüm, 12 saniye olarak oynatılıyor.
Galaxy Note 9'un kamera noktasında Galaxy S9+'a çelme attığı nokta ise görsel zeka isimli yapay zeka algoritmalarının, kamera yazılımına dahil olmasıyla ortaya çıkıyor. Bu sayede çektiğiniz fotoğrafların çekim kalitesini algılayabilen Galaxy Note 9, çekim kalitesinin kötü olduğu durumlarda (ters ışık, bulanık fotoğraf vs.) bir uyarı mesajı veriyor. Böylelikle daha fotoğraf çekmeden, gerekli ayarlamaları yapmanıza imkan tanınıyor.
Ayrıca, nesneleri tanıyıp yapay zeka desteği sayesinde görüntü ayarlarını (yiyecek, portreler, iç mekan sahneleri vs.) otomatik olarak ayarlayan Galaxy Note 9'un ön tarafında ise AR Emoji desteğine sahip, f/1.7 diyafram açıklığında 8 MP çözünürlüklü bir sensör bulunuyor. 

Galaxy Note 9 kamera örnekleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21506 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim