Anlık Bildirim

Xiaomi "tuşlu telefonların kralı" olarak adlandırdığı telefonunu piyasaya sürecek

Çinli teknoloji devi Xiaomi, tuşlu telefon segmentinde de popülerlik kazanmayı planlıyor. Şirket yakında Xiaomi Qin F22 Pro adlı ilginç cep telefonunu piyasaya sürülecek.

Xiaomi'den 'tuşlu telefonların kralı' geliyor Tam Boyutta Gör

Son yıllarda Nokia, fiziksel düğmelere sahip birçok akıllı telefon modelini tanıtıyor. Ancak Xiaomi tarafından tasarlanan yeni cihaz bu segment için bir dönüm noktası olabilir.

Telefonun Xiaomi Qin F22 Pro veya Duoqin F22 Pro olarak adlandırılacak ve cihaz 640 x 960 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik LCD ekran, büyük fiziksel düğmeler, MediaTek G85 yonga seti, 4 GB RAM ve 128 GB flash bellek ile donatılacak.

Çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmadı

Ayrıca telefon, ön panelin sağ alt köşesinde yer alan 2 megapiksel ön kamera, 8 megapiksel ana kamera, 10 watt şarj destekli 2150 mAh pile de sahip. Cihazın boyutları 147 x 58 x 9 mm, ağırlığı ise 116 gr olacak.

F22 Pro, teorik olarak normal bir akıllı telefon gibi uygulamaları indirmenize izin veren Android 12 işletim sistemini çalıştıracak. Dokunmatik ekran özelliği sayesinde, uygulamalar tuşlarla etkileşime adapte edilmemiş olsa bile, kullanıcılar herhangi bir sorun yaşamayacak. Xiaomi'nin tuşlu telefonlara bakış açısını değiştirecek cihazının fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
52684 kez okundu.
29 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi Qin F22 Pro, Duoqin F22 Pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim