Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 fiyatıyla rekor kıracak!

Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak? WinFuture isimli bir site, yetkililerden edindiği özel bilgilerle bu konuya açıklık getirdi. Ayrıca Galaxy Note 9, minimum 128 GB depolama kapasitesiyle gelecek.
Galaxy Note 9 sızıntıları dur durak bilmiyor. S Pen'den basın görsellerine, kablosuz şarj aletinden renk seçeneklerine kadar tüm detayları açığa çıkan Galaxy Note 9; son olarak kutu açılış videosuyla gündeme geldi.
Şimdiye kadar sızan bilgiler neticesinde Galaxy Note 9'un özellik bazında tatmin edici bir telefon olacağını söylesek de tüketici tarafı, Galaxy Note 9'un özellikleri olduğu kadar fiyatını da merak ediyor. Peki Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar olacak dersiniz? İşte WinFuture isimli web sitesinin edindiği özel bilgiler: 

Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak?

Daha önce de Polonyalı bazı satış noktalarından gelen bilgiler, Galaxy Note 9 için 1.160 doları işaret ediyordu. WinFuture'ın elde etmiş olduğu bilgiler de benzer fiyatlara işaret ediyor. 512 GB'lık tepe model için 1250 Euro fiyat etiketi belirlenirken, tepe modelin yalnızca siyah ve mavi renk seçeneğiyle satışta olacağı ifade ediliyor.
 
Samsung'un başlangıç modeli için tercihini 64 GB yerine 128 GB depolama biriminden yana kullandığını belirten Alman teknoloji sitesi, 128 GB depolama kapasitesine sahip Galaxy Note 9'un ise 1050 Euro'dan siyah, mavi veya mor renk seçenekleriyle satışa çıkacağını belirtiyor.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim