Anlık Bildirim

Galaxy S10 çentikli olursa böyle görünecek

Samsung da "çentikli ekran" furyasına katılıyor olabilir. Şirket, almış olduğu yeni patentle birlikte yeni nesil Galaxy akıllı telefonlarının çentikli olabileceği sinyallerini veriyor. İşte detaylar:
Samsung "çentikli ekran" konsept patenti 
Birçok telefon üreticisi iPhone X ile başlayan "çentikli ekran" akımına kendini kaptırırken Galaxy S9 serisi ile en büyük cevabı veren Samsung, bu trende karşı direnmeyi başarmış birçok kullanıcı tarafından takdirle karşılanmıştı. Ancak bu direniş kısa sürebilir, zira Samsung'un almış olduğu bir patent Galaxy S10 ailesinin çentikli ekran tasarımını benimseyeceği iddialarını doğurdu. 
Daha önce iPhone X'un çentikli ekranıyla alay eden Samsung'un bu davranışı bir hayli ironik olsa da Güney Koreli teknoloji devinin almış olduğu bu patent neticesinde yeni nesil Galaxy amiral gemisi için kesin konuşmak doğru olmaz.

Samsung iki yeni konsept patenti aldı

Şirketin almış olduğu çentikli konsept patentinin detaylarına inecek olursak, çentiğin içerisine çeşitli sensörler, kamera ve ahize yerleştiren Samsung'un oluşturduğu yeni tasarım konseptinde parmak izi tarayıcısı için herhangi bir alan bulunmuyor bu da yeni tasarımda ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına yer verileceği ihtimallerini ortaya çıkarıyor.
Galaxy S10 çentikli olursa böyle görünecek
 
Samsung "sonsuz ekran" konsept patenti
Samsung'un almış olduğu bir diğer patentse yüzde 100 ekran deneyimi sunmayı vaat ediyor. Sensörler, ahize ve ön kamera için ayrılmış bir alanın bulunmadığı bu konseptte saydığımız donanımların nereye konumlandırıldığı bilinmemekle birlikte  üreticilerin sensörleri ekran paneli altına gizlemek için çalışmalar yürüttüğü biliyoruz. Ahizeyi ise daha önce Xiaomi Mi MIX'de ekrana gömülü vaziyette görmüştük.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7025 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung patent ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim