Anlık Bildirim

Galaxy S4 Mini, Active ve Zoom modellerinin Avrupa için çıkış tarihinin belli olduğu iddia ediliyor

Galaxy S4 Mini, Active ve Zoom modellerinin Avrupa için çıkış tarihinin belli olduğu iddia ediliyor

Samsung'un Galaxy S4 amiral gemi modelini tanıtmasının ardından, modelin tasarımını esas alarak farklı donanım özelliklerine sahip 3 yeni modelin bilgileri internete sızmıştı. Galaxy S4 Mini, Activ ve Zoom şeklinde isme sahip bu modellerin Avrupa pazarına çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgiler gündeme geldi.

GT-I9192 model numarasına sahip Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 ile benzer bir tasarıma sahipken 4.3 inçlik 960 x 540 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, SIM kart desteğine göre 4 veya 2 çekirdekli işlemci barındırıyor GT-I9190 şeklinde bir versiyona daha sahip. Model siyah ve beyaz olarak Temmuz ayının ortasında satışa çıkacak.

GT-I9295 model numarasına sahip Galaxy S4 Active ise orijinal modelin suya ve toza dayanıklı versiyonu olacak. Satışa sunulma tarihi olarak Temmuz ayının ortaları gösteriliyor.

SM-C1010 model numarasına sahip Galaxy S4 Zoom ise muhtemelen 16.2MP çözünürlükte ve Galaxy Camera ile aynı sensörü kullanan Galaxy S4 Mini versiyonu olacak. Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile model Haziran ayı içerisinde satışa sunulacak.

Ayrıca Samsung'un Galaxy Mega 5.8 ve 6.3 modellerinin de Mayıs ayı içerisinde Avrupa'da satışa çıkacağı not düşülmüş. Bu üç model için resmi teyitler olmamasına rağmen pek çok farklı kaynaktan teyit edilmiş olması, gerçek olma ihtimalini güçlendiriyor. Eğer iddialar doğruysa Samsung hem dış mekan sporlarını sevenlere yönelik hem de kamera özelliğine önem veren kullanıcılara yönelik modellerle pazar payını daha genişletecek gibi görünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1892 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim