Anlık Bildirim

Galaxy S4'ün fotoğrafı sızdırılmış olabilir


Son dönemin en çok dedikodusu yapılan modellerinden birisi olan Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S4'e ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf internette paylaşıldı.

Sammobile tarafından güvenilir bir kaynaktan elde edildiği belirtilen görsel, S3 modeline oldukça benzeyen bir tasarımı ortaya koyraken, Home tuşunun ise olmadığı göze çarpıyor. Samsung'un ekran içerisine yerleştirdiği sanal menü tuşlarının bu işlevi göreceği belirtilirken, ekranın etrafındaki çerçevenin de inceldiği ve köşeden köşeye bir tasarım arz ettiği görülüyor. Modelin boyu ise biraz daha uzamış.

Bahse konu fotoğraf modelin basın görsellerinden elde edilmiş. Ancak Samsung'un aşırı korumalı merkezlerde cihazı geliştirdiği bilindiği için herhangi bir sızıntı ihtimali kafaları karıştırıyor. Görsel ya tamamen sahte ya da halen test aşamasındaki prototiplerden birisine de ait olabilir.

Görseli sızdıran kaynak daha fazla fotoğrafa sahip olduğunu belirtirken, gerçekliği ise yüzde 100 doğrulanamıyor.

Model ile ilgili donanım bilgisi de şimdilik belirsiz. Bugüne kadarki iddialar da Exynos 5450 Cortex-A15 tabanlı 4 çekirdekli 2GHz saat hızında çalışan işlemci, 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Mali-T658 grafik birimi, 13MP arka kamera, 2MP arka kamera, Android 4.2.1 işletim sistemi, 2GB RAM, S-Pen teknolojisi noktalarında odaklanıyor.

Modelin Nisan-Mayıs döneminde tanıtılması beklense de, CES 2013 fuarında Samsung'un özel iş ortaklarına kapalı kapılar ardında modelin erken sürümünü tanıtacağı da iddia ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4061 kez okundu.
74 kişi, toplam 79 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim