Anlık Bildirim

Galaxy S5 Prime Hong Kong tabanlı bir fiyat karşılaştırma sitesinde ortaya çıktı

Galaxy S5 Prime Hong Kong tabanlı bir fiyat karşılaştırma sitesinde ortaya çıktı

Aylardır Samsung'un Quad HD ekranlı ve Snapdragon 805 yongasetli premium bir Galaxy S5 versiyonunu piyasaya süreceği konuşuluyor ve Samsung da ısrarla böyle bir durumun söz konusu olmadığını dile getiriyor. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler aslında konunun oldukça farklı olduğunu akıllara getiriyor.

Hong Kong kaynaklı bir fiyat karşılaştırma sitesinde ortaya çıkan model Galaxy S5 LTE-A adını taşıyor ve model numarası da SM-G906S. Bu model numarası Zauba nakliyat veritabanında ve benchmark skorlarında da karşımıza çıkmıştı.

Tahminler aslında Galaxy S5 Prime olarak bildiğimiz modelin Galaxy S5 LTE-A şeklinde bir versiyon olabileceğini gösteriyor. Geçen yıl da Galaxy S4 modelinin LTE versiyonu Snapdragon 600 ile piyasaya çıkmış ancak LTE-A versiyonunda Snapdragon 800 yongaseti kullanılmıştı.

Samsung'un bu yıl da Galaxy S5 için LTE-A versiyonunu piyasaya sürmesi ihtimal dahilinde. Ancak Galaxy S5 LTE-A orijinal versiyondan epey bir donanım farkına sahip. Ekran çözünürlüğü 2560x1440 piksele çıkarken, işlemci tarafında yeni nesil Snapdragon 805 yongaseti ve 3GB RAM yer alıyor. 16MP çözünürlüğündeki kamera yerini korurken işletim sistemi ise Android 4.4.3 olmuş.

Görselde dış tasarımda herhangi bir değişikliğin yaşanmadığını gösteriyor. Yani beklendiği gibi bir metal alaşımlı gövde veya metal alaşımlı çerçeve sözkonusu değil. Cihazın fiyatı ise yaklaşık 650$.

Galaxy S5 LTE-A versiyonunun sadece Güney Kore'ye özgü olarak satılacağı düşünülüyor. İlerleyen aylarda ise LTE-A altyapısını destekleyen düğer ülkelere de satışa sunulabilir. Ancak cihaz ile ilgili henüz resmi bir lansman yapılmış değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1330 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim