Anlık Bildirim

"Galaxy S6 şimşek kadar hızlı olacak"

'Galaxy S6 şimşek kadar hızlı olacak'

Samsung'un 1 Mart itibariyle resmiyete kavuşması beklenen yeni amiral gemi modeli Galaxy S6 ile ilgili ipuçları hız kesmeden devam ediyor. Bu kez sırada cihazın çalışma hızı ve süresi ile ilgili bir video var. 

Tanıtım ikonlarından cihazın şimşek kadar hızlı olduğuna dair işaretler verilirken, videoda bir gün hızlı bir şekilde akarak geceye dönüyor. Konuşan kişi daha hızlı oldukça daha fazla işin halledildiğini ve hayatınızdaki diğer kişilere daha fazla zaman ayırdığınızı ifade ediyor. 

Videoda 14nm fabrikasyon süreci ile üretilen 64-bitlik 8 çekirdekli Exynos 7420 yongasetine işaret edildiği açık. 20nm sürecindeki diğer yongasetlerine göre yüzde 20 daha performanslı olan yongaseti ayrıca yüzde 30-35 oranında daha az enerji tüketiyor. Videoda tam bir güne yer verilmesi de muhtemelen daha uzun kullanım sürelerine işaret ediyor. 

Bunlar elbette kağıt üstünde olan değerler. Exynos 7420 yongasetinin gerçek hayat testleri ve benchmark süreçleri ile Galaxy S6'nin tüketiciye neler sunabileceği de ortaya çıkmış olacak. Bu sayede Snapdragon 810 ile kapışmasını da görmüş olacağız.  


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18521 kez okundu.
97 kişi, toplam 109 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s6, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim