Anlık Bildirim

Galaxy S7 ve S7 Edge için Android 7.0 güncellemesi haftaya başlıyor

Samsung’un bu yıl ki tek amiral gemi modeli haline gelen Galaxy S7 serisi için Android 7.0 güncellemesi başlıyor. Firma bunun için kullanım kılavuzlarını ve rehberlerini de güncellemiş durumda.

Uzun bir süredir amiral gemisi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Android 7.0 beta programını devam ettiren Samsung’un geçen hafta programı bitirdiği açıklanmıştı. Artık olgunlaşan Android 7.0 güncellemesinin dağıtım vakti geldi.

Rehberler Hazır

Sektörden gelen bilgilere göre Galaxy S7 serisi için Android 7.0 Nougat güncellemesi Ocak ayında başlayacak. Yani önümüzdeki hafta. Firma bunun için kullanım kılavuzlarını ve rehberlerini de güncellemiş durumda.

Android 7.0 ile gelecek Google tarafındaki önemli özelliklere baktığımızda, Ayarlar menüsündeki alt menü başlıklarının kısa bilgilerle donatılması, yine Ayarlar menüsünde sol üst kısma yerleşmiş menü ikonu, Ses ve Bildirimler sekmesinin iki ayrı başlığa geçiş yapması, arka planda kurulan güncellemeler, bildirim çubuğunda biraz daha genişletilmiş alan, bildirim penceresinden gelen mesajlara cevap yazabilme, Doze tasarruf modunun daha agresif olması, Java 8 desteği, hızlı başlatma, yerleşik numara engelleme, gelişmiş RAM yönetimi bunlar arasında sayılabilir.

Samsung tarafında ise bildirim çubuğundaki kontrol ikonlarının elden geçirilmesi, Galaxy Note 7 modelinden hatırlayacağımız Her Zaman Açık ekranında tepkisel bildirimler ve özelleştirebilme, kamerada daha anlaşılır kontroller, Smart Manager uygulamasının iyileştirilmesi sayılabilir.

Güncellemenin ilk olarak hangi ülkede başlayacağı bilinmiyor ancak ABD, Güney Kore ve İngiltere muhtemelen ilk sırada olacak. 

 
Galaxy S7 ve S7 Edge için Android 7.0 güncellemesi haftaya başlıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11871 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim