Anlık Bildirim

Galaxy on Fire 2 HD, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Galaxy on Fire 2 HD, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında
Fishlabs tarafından geliştirilen popüler uzay simülasyonu Galaxy on Fire 2 HD, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Eski bir savaş kahramanı olan Keith T. Maxwell'in kontrollerini mobil oyuncuların ellerine bırakan yapım; kaliteli grafikleri, doygun içeriği ve uzun oynanış süresiyle kaliteli bir oyun deneyimi sunmayı başarıyor. Mobil oyuncuları kimi zaman acımasız uzay korsanlarıyla dolu savaşlarla kimi zamanda galaksiler arası yük taşıyan filoların eskortluk göreviyle sınayan yapım, soluksuz bir uzay macerasının kapılarını sonuna kadar aralıyor. 

Retina ekran desteği ve HD grafikleriyle uzay macerasını eşsiz bir görsellikle sunan yapımın kısa bir alışma süreci gerektiren bir D-pad kontrol sistemi bulunuyor. Ana görevlerinin yanı sıra, yan görevleri ve belirli bir ücret karşılığında sahip olabileceğiniz ek paketleriyle de oldukça uzun bir oynanış süresi sunan yapımın, ses unsurlarının da oldukça başarılı olduğunu belirtelim.

Keith T. Maxwell'in macera dolu uzay yolculuğuna katılmak istiyorsanız, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunulan Galaxy on Fire 2 HD'ye Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim