Anlık Bildirim

Game of Thrones tutkunlarına kötü haber

6. sezona aksiyonu yüksek sahnelerle veda eden Game of Thrones için müdavimlerini daha şimdiden 7. sezonun heyecanı sarmış durumda. Ancak dizi tutkunlarını üzecek bir haberimiz var.
Son yılların en popüler televizyon yapımlarından Game of Thrones geçtiğimiz haftalarda 6. sezonun finalini yaparak geçici bir süreliğine ekranlara veda etti. Ancak dizinin yapımcılarından David Benioff ve Dan Weiss, 7. sezon için izleyicilerin alışılagelmiş yayın takviminden biraz daha fazla beklemesi gerekeceğini söyledi.
Aslına bakılırsa üzücü bir haber gibi görünse de arka plandaki gerekçe, heyecanlı bir bekleyişe başlayan dizi tutkunları tarafından anlayışla karşılanacaktır diye düşünüyorum. Normal koşullarda - Mart ayı sonunda yayınlanan 3. sezon istinası haricinde -  Game of Thrones'un bütün sezonları yayıncı HBO tarafından Nisan ayında başlatılmıştı. 
Ancak 6. sezonu kış döneminde kapatan dizi için yapımcılar, mevsimi daha iyi yansıtacak hava koşullarına ihtiyaç duyduğundan çekimler olması gerekenden daha ileri bir tarihte başlayacak. Yani görünen o ki, Game of Thrones 7. sezon, gelecek yıl, Nisan ayından sonra yayına girmiş olacak ancak resmi prömiyer tarihi şu an için bulunmuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16843 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim