Anlık Bildirim

Gathering Sky, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu

 
Gathering Sky, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu
A Stranger Gravity'nin geçtiğimiz yıl deneme fırsatı bulduğumuz oyunu Gathering Sky namı-ı diğer Apsis, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Nisan ayında yayımlanması planlansa da bazı aksaklıklardan dolayı çıkışı bugüne kadar ertelenen oyun, Android ve iOS platformları üzerinde boy gösteriyor. Android sürümü 8,02 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan oyunun iOS sürümü ise, 7,99 TL'den alıcı buluyor.

Kuş bakışı gördüğümüz iki boyutlu bir dünyada geçen oyun, bir kuş sürüsüne rehberlik etmemizi istiyor. Tek bir kuşu kontrol ederek başladığımız eve dönüş yolculuğunda zamanla bir sürüyü kontrol etmeye başlıyoruz. Hava akımlarını kullanarak ilerlettiğimiz bu sürüyü tehlikelerden de korumamız gerekiyor.

Kaliteli bir görsel deneyimin yanı sıra, atmosfere uyum sağlayan müzikleriyle de dikkatleri üzerine çeken oyunu tek bir dokunuşla rahatlıkla kontrol edebiliyoruz.

Sakinlikten yana olan mobil oyunculara önerebileceğimiz Gathering Sky'a aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada oyunun masaüstü sürümlerine sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim