Anlık Bildirim

GeForce Experience 3.0 ile bellek kullanımı azalıyor

Nvidia’nın oyunculara birden fazla hizmeti bir arada sunduğu yazılım paketi GeForce Experice, yeni 3.0 sürümü ile sistemi daha az yoran bir yapıya bürünüyor.

Nvidia’nın farklı fonksiyonları bünyesinde barındıran GeForce Experice adlı yazılım aracının 3.0 sürümü kullanıma sunuldu. Nvidia, yeni sürümde bellek kullanımında ve yükleme zamanlarında düşüş olduğunu belirtiyor.  

GeForce Experience bilindiği üzere ekran kartı sürücülerinin güncelliğini kontrol ediyor, en iyi deneyim için oyun ayarlarını optimize ediyor, performansa en az şekilde etki ederek oynanış videoları kaydetmenizi veya canlı olarak Twitch üzerinde yayın yapmanızı sağlıyor.

GeForce Experience 3.0 sürümünde kullanıcı arayüzünde önemli tasarım değişiklikleri yapılmış. Örneğin sürücü sekmesi artık sadece sürücülerle ilgili bilgileri veriyor ve Nvidia’nın resmi sayfasında yayınlanan en güncel haberlere de linkler içeriyor.

Diğer taraftan artık kullanıcılar, Nvidia’nın çeşitli oyun ve ekran kartı ödüllü kampanyalarına doğrudan katılma hakkı elde edecek. Sistem, hesabın kampanya için uygun olup olmadığını denetledikten sonra otomatik olarak dahil edecek. Kullanıcılar, mevcut Google hesaplarıyla veya yeni açacakları Nvidia hesaplarıyla yazılıma giriş yapabiliyor.

Yazılımın mutfak tarafında ise daha önemli ayrıntılar mevcut. Yapılan optimizasyonlar ile yazılımın bellek tüketimi 2 kat daha azalmış. Ayrıca yükleme süreleri de bir önceki sürüme göre 3 kat daha artırılmış. Böylece ortaya daha akıcı bir yazılım çıkmış. Kullanıcılar, yazılımın beta istemcisine sahipse güncelleme uyarısını görmüş olmaları gerekiyor. Aksi takdirde GeForce Experience beta kurulumunun yapılması gerekiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim