Anlık Bildirim

God of Blades, nihayet Google Play'deki yerini aldı

God of Blades, nihayet Google Play'deki yerini aldı
White Whale Games tarafından geçtiğimiz yılın eylül ayında iOS platformu için yayınlanan God of Blades, nihayet Android platformu için de yayınlandı.

Mobil oyunculara mistik bir dünyanın kapılarını açan yapım, bir zamanlar lideri olduğu bir gezegenin başka gezegenden gelen düşmanlar tarafından işgale uğramasıyla savaşa dahil olan isimsiz bir kralın hikayesini konu ediniyor. İki boyutlu çizgileri üçüncü boyutun derinliğiyle buluşturan yapımda yapmamış gereken tek şey soldan sağa doğru ilerleyen kahramanımızın doğru anda doğru saldırıyı yapmasını sağlamak.  
Campaign ve Eternal olarak adlandırılan iki farklı oyun modunun yer aldığı oyunda, bu modlardan ilkinden görevleri yerine getirerek belli bir mesafe boyunca ilerlemeye çalışırken diğerinde ise, hayatta kalmaya çalışıyoruz. Kaliteli grafikleri ve mistik atmosferiyle bir hayli dikkat çeken yapım, 60'lı ve 70'li yılların fantazi ve korku filmlerinde rastladığımız sci-fi temelli sesleriyle de etkileyici bir işitsel deneyim yaşatmayı başarıyor. 

Kaydırma hareketlerinden oluşan basit bir kontrol yapısına sahip olan yapım, karakter özelleştirmeleri konusunda pek bekleneni veremiyor. Ancak, dişi veya erkek karakter seçimi ve birbirinden farklı kılıçları ile bu eksikliğini az da olsa kapatıyor.

Genel olarak baktığımızda; grafikleri, mistik atmosferi, basit kontrolleri ve etkileyici işitsel unsurlarıyla mobil oyuncuların kesinlikle denemesini önerdiğimiz God of Blades'e 0.99$'lık fiyat etiketiyle Google Play üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim