Anlık Bildirim

Google'ın iki gün sonra tanıtacağı Pixel Slate isimli tableti sızdırıldı

Google, sadece iki gün sonra Pixel 3 serisini ve diğer yeni ürünlerini tanıtacak. Şirket tarafından etkinlikte duyurulması beklenen Pixel Slate isimli Chrome OS tabletin görüntüleri ortaya çıktı.
Google, 9 Ekim'de Pixel 3 ve Pixel 3 XL dahil olmak üzere yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Son raporlar yeni bir tabletin de gündemde olacağını ileri sürmüştü. Google Pixel Slate olarak lanse edilmesi beklenen Chrome OS tabletin görüntüleri internete düştü.
Yayınlanan görseller Google Pixel Slate'in Chrome OS işletim sistemi ile çalışacağını ortaya koyarken aynı zamanda çıkarılabilir klavye aksesuarı ve bir aktif kalemle sunulacağını ortaya koyuyor. Yeni yazılım ve güncellenmiş kullanıcı arayüzü ile gelecek cihaz Google’ın ilk Chrome OS tableti olacak.

Stereo hoparlör ve parmak izi sensörü

Kapasitif ekran kalemi geçen yıl Pixelbook ile piyasaya sürülen kaleme benzer olabilir. Raporlar, Google Pixel Slate'in ön ve arka kameraların yanı sıra dahili parmak izi sensörü ile geleceğini gösteriyor. Ayrıca ön yüzünde stereo hoparlörlere yer verilen tablet bir USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacak.
Çıkarılabilir klavye aksesuarında dairesel tuşlar ve bir dokunmatik yüzey bulunuyor. Beklendiği gibi üzerinde Google Assistant için özel bir tuş var. Tabletin özellikleriyle ilgili çok fazla bilgiye sahip değiliz. Bu yüzden cihazın hangi işlemci ile güçlendirildiğini bilemiyoruz. Ama sadece iki gün sonra düzenlenecek etkinlik sayesinde merak edilen tüm detayları öğrenmiş olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim