Anlık Bildirim

Günün ücretsiz yapılan veya indirime giren iOS/OSX uygulamaları

Dünyanın en büyük uygulama marketlerinden Apple App Store'un farklı kategorileride indirime giren veya ücretsiz yapılan birbirinden faydalı uygulama ve oyun fırsatları.
Günün ücretsiz yapılan veya indirime giren iOS/OSX uygulamaları
 
Apple'ın bünyesinde 1.5 milyondan fazla uygulama ve oyun barındıran marketi App Store, her gün indirime giren ve ücretsiz yapılan birçok uygulama ile iOS ve OSX kullananlara güzel avantajlar sağlıyor. Günlük olarak yayınlanacak olan bu haberimiz içerisinde ise bu doğrultuda seçtiğimiz önemli fırsatlar yer alıyor.
Uygulama / Oyun:
  • Brian Cox's Wonders of the Universe (Eski fiyat: 18 TL - Yeni fiyat: 5,29 TL): BBC desteğinde dünya dışı gezegenler hakkında inanılmaz bir üç boyutlu deneyim sunan iOS uygulaması.
  • Monity (Eski fiyat: 15 TL - Yeni fiyat: 5,29 TL): Mac sistemler için hazırlanmış gelişmiş sistem takip uygulaması. Türkçe dil desteği bulunan Monity, anlık olarak işlemci ve bellek gibi birçok sistemsel bilgiyi gözler önüne seriyor.
  • Awesome Mails Pro 2  (Eski fiyat: 90 TL - Yeni fiyat: 2,69 TL): Kişilerin profesyonel seviye interaktif e-posta bültenleri hazırlaması için geliştirilmiş bir Mac uygulaması
  • RSS Reader: (Eski fiyat: 6 TL - Yeni fiyat: Ücretsiz TL): Mac sistemlerin üst barında çalışan sade yapılı RSS haber okuma uygulaması.
Not: Uygulama ya da oyunlara ulaşmak için isimleri üzerine tıklayabilirsiniz. Fiyatlar geliştiriciye bağlı olarak gün içerisinde değişkenlik gösterebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim