Anlık Bildirim

HTC 2012'de ürün odaklı bir strateji izleyecek


Geçtiğimiz hafta Tayvan borsasında HTC'nin değer kaybetmesi ve akabinde 2011 4. çeyrek satış tahminlerini geriye çekmesi firmanın Nokia'nın kaderine benzeyeceği yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. 

Reuters'e konuşan HTC finans yöneticisi Winston Yung, verilen tepkilerin abartılı olduğunu, 2012 yılında bazı amiral gemisi modellerle ürüne odaklı bir politika izleyeceklerini ve akıllı telefon pazarındaki eski pozisyonlarına geri döneceklerini belirtti.

Yung, Nokia eleştirilerine kesinlikle katılmadıklarını, art arda 6 ay rekor gelir elde ettiklerini, 2011 yılı için 45 milyon cihazı piyasalara gönderdiklerini, gelecek yıl yeni LTE uyumlu modellerle daha rekabetçi bir çizgi izleyeceklerini sözlerine ekledi. 

HTC geçtiğimiz aylarda Beats Audio, HTCSense.com ve bulut oyun altyapısı Onlive hizmetine büyük miktarlarda yatırım yaptı. Ancak rakiplerinin donanım anlamında öne geçmesi HTC'yi yazılım desteğinin ve hizmetlerinin kullanımında daha agresif olmaya zorluyor. Ayrıca son dönemlerde patent mücadelesinde yaşanan kayıplar da gerilemede etkili oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5715 kez okundu.
13 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim