Anlık Bildirim

HTC Bliss'in resmi basın görselleri gün ışığına çıktı

HTC'nin bir süredir konuşulmakta olan orta-segment odaklı yeni telefonu Bliss'in resmi basın görselleri sızdırıldı. Rhyme adıyla 20 Eylül'de pazara sunulması beklenen telefon, Android 2.3.4 işletim sistemini kullanıyor ve HTC'nin ünlü Sense arayüzünün 3.5 sürüm numaralı yeni versiyonuyla geliyor. Henüz kesinlik kazanmamakla birlikte ağırlıklı olarak gençleri hedef alacak Rhyme ile birlikte kutu içeriğinden Beats Audio kulaklık çıkması da beklenebilir.
Qualcomm'un 1GHz'de çalışan tek çekirdekli Snapdragon işlemcisinden güç aldığı belirtilen yeni telefonda 3.7-inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik kapasitif ekrana yer veriliyor. Arka kısmında 5 Megapiksel, ön kısmında ise VGA çözünürlüğüğnde kamera bulunan yeni telefon hedef kitlenin tercihleri doğrultusunda sarı, pembe, gri ve koyu mavinin de yer aldığı farklı renk seçenekleriyle sunulacak.
Verizon tarafından iki yıllık sözleşme ile 199$ seviyesinden sunulacağı ifade edilen HTC Bliss (Rhyme) için resmi lansman yukarıda da belirttiğimiz üzere önümüzdeki hafta yapılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29669 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, bliss ve akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim