Anlık Bildirim

Hangouts'a SMS desteği kazandıran güncelleme yayınlandı

Hangouts'a SMS desteği kazandıran güncelleme yayınlandı
Google'ın haberleşme servislerini bir araya getiren Hangouts, Android 4.4 KitKat ile birlikte gün yüzüne çıkan SMS desteğiyle güncellendi.

SMS desteği sayesinde, kullanıcılar Android 4.0 veya üzeri yazılıma sahip cihazlarında Hangouts üzerinden kısa mesaj ve çoklu medya mesajı alıp gönderebilecekler. SMS desteğinin yanı sıra, Animasyonlu GIF ve konum bilgisi paylaşma desteğine de kavuşan Hangouts; artık ruh hali ilgili bilgileri de paylaşmaya izin veriyor.

Android 4.4 KitKat ile yenilenen Google Klavye uygulamasını da yayınlayan Google, klavyenin yeni sürümünde emoji desteği ve yazımı kolaylaştıran bir takım özellikleri kullanıcıların beğenisine sunuyor. Klavyeye eklenen yeni özellikler boşluğu fark eden hareketle yazma ve tamamen durup uzun basıldığında görüntülenen basitleştirilmiş mini klavye şeklinde sıralanıyor. Ayrıca, klavyede kullanılan noktalama işaretleri 2.0 numaralı yeni sürümle birlikte farklı ekran boyutları(4 inç, 7 inç ve 10 inç) için yeniden düzenlenmiş durumda. Bu arada klavyenin emoji desteğinin Android 4.4 KitKat veya üzeri yazılıma sahip cihazlarda kullanılabileceğini de belirtelim. Uygulamaların güncellenmiş sürümlerine aşağıdaki Google Play bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1678 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hangouts, uygulama haber ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim