Anlık Bildirim

Musk, X'in yeni özelliğini duyurdu: Twitter video indiricilere son!

Elon Musk, Twitter video indirici kullanımına son verecek yeni özelliği duyurdu. Twitter video indirme seçeneği, Blue aboneleri için aktif edildi.               

Twitter’dan video indirmek isteyen kullanıcılar, şimdiye kadar üçüncü parti video indiricileri ve programları kullanıyordu. Elon Musk, beklenen özelliği duyurdu ve artık programsız olarak Twitter videoları indirilebiliyor.

X (eski adıyla Twitter), artık kullanıcıların sosyal ağ platformunda paylaşılan videoları indirmesine izin veriyor. Videoyu paylaşan kişi (içerik üretici), videonun indirilmesine izin vermişse birkaç adımda video kolay bir şekilde indirilebiliyor.

Twitter video indirme adımları ⬇️

twitter'dan video indirme programsız Tam Boyutta Gör
Blue aboneliği için ödeme yapan kişilerden oluşan doğrulanmış kullanıcılar, “download video” seçeneğini görebiliyor. Musk, Twitter’dan video nasıl indirilir? adımlarını şu şekilde paylaştı:
  1. Twitter videosunu açın.
  2. Tam ekran moduna geçin.
  3. Sağ alt köşedeki üç noktaya dokunun.
  4. Download video butonuna tıklayın.

Musk, yakında Twitter video indirmenin çok daha basitleşeceğini de açıklamasına ekledi. Kullanıcılar, videoya basılı tutarak, bir resmi indirir gibi videoyu indirebilecek. Bu özelliğin Blue aboneleri için sunulduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim