Anlık Bildirim

Huawei'den 2600 mAh kapasiteli pil kullanan Ascend P1 XL akıllı telefon

Huawei ince kasarımı tasarımı ile dikkat çeken Ascend P1 modelinin 2600mAh kapasiteli XL versiyonunu hazırlıyor. 1670 mAh kapasiteli mevcut model ile kıyaslandığında %56 daha fazla pil ömrü sunan telefon, bu açıdan bakıldığında Motorola'nın Droid Razr MAXX modelinden sonra en yüksek kapasiteli pile sahip ikinci akıllı telefon olarak gösterilebilir. 
Üçüncü çeyrekte Çin pazarında satışa sunulacak Ascend P1 XL'nin genel özellikleri anlamında piyasadaki mevcut P1 modeli ile aynı çizgide yer alması bekleniyor. 4.3-inç büyüklüğünde ve 960 x 540 piksel çözünürlüğünde PenTile tabanlı Super AMOLED'e ekrana sahip olan telefon, Texas Instruments'ın 1.5GHz'de çalışan çift çekirdekli OMAP 4460 işlemcisini kullanıyor. PowerVR SGX 540 GPU'su ile gelen telefon üzerindeki 8 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerası ile 30 kare/saniye hızında 1080p video kaydı da gerçekleştirebiliyor.
Android 4.0 işletim sistemini kullanan 2600mAh kapasiteli pille güçlendirilmiş Ascend P1 XL'nin Çin'deki fiyatı ve uluslararası pazarlara girip girmeyeceği ise bilinmiyor. 
  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16190 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, cep telefonu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim