Anlık Bildirim

DJI Mavic 2 serisi duyuruldu

DJI Mavic modelinden hoşlananlar için devam modelleri de geldi. Bu kez DSLR kalitesine odaklanan Pro modeli ve yakınlaştırmaya odaklanan Zoom modeli mevcut durumda.

DJI firmasının beğenilen Drone modeli Mavic bu yıl ikinci nesle terfi etti. DJI Mavic 2 adındaki seride 2 farklı model yer alıyor. DJI Mavic 2 Pro ve DJI Mavic 2 Zoom kamera tarafında farklılaşıyor.

DJI Mavic 2 Pro özellikleri ve fiyatı

Yine katlanabilir yapıda olan DJI Mavic 2 Pro daha aerodinamik olarak tasarlanmış. Böylece saatte 70km hıza ulaşabiliyor. Bununla birlikte biraz daha uzamış ve köşeden köşeye 354mm olmuş.

DJI Mavic 2 Pro modelinde 20MP çözünürlüğünde Hasselblad sensör yer alıyor. 1 inçlik sensör Hasselblad’ın HNCS doğal renk çözümü ile destekleniyor ve daha doğru bir renk üretimi sunuyor. Diyafram aralığı ise F/2.8-F/11 arasında değişebiliyor. Kamera 10-bit HDR destekli. Firma yeni ürünün DSLR’a yakın sonuçlar verdiğini ifade ediyor.

3850mAh kapasiteli batarya ile havada 31 dakika durabilen Drone modelinin pervaneleri daha az gürültü için optimize edilmiş. Bunun bataryaya etkisi olacak mı bilinmiyor. Ürünün fiyatı 1500$ olarak açıklandı.

DJI Mavic 2 Zoom özellikleri ve fiyatı

DJI Mavic 2 Zoom ise optik yakınlaştırmaya odaklanıyor. 12MP çözünürlüğündeki CMOS sensör 4x yakınlaştırma ile video imkanı sunuyor. Bunun 2x olanı optik, 2x olanı ise yazılımsal. Yine birden fazla fotoğrafı birleştirerek 48MP çözünürlüğünde fotoğraf elde edilebiliyor. Diğer özellikleri Pro ile aynı olan DJI Mavic 2 Zoom için 1249$ fiyat etiketi mevcut.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim