Anlık Bildirim

John Sculley : Jobs ilk iPhone planlarını 1984 yılında yaptı

John Sculley : Jobs ilk iPhone planlarını 1984 yılında yaptı

2011 yılı Ekim ayında kaybettiğimiz Apple'ın kurucusu ve efsane ismi Steve Jobs, arkasında pek çok proje ve ürün bıraktı. Ölümünden sonra biyografisinde yer almayan ancak yakınlarındaki kişilerin aktardığı bilgilerden birisi de iPhone planlarıydı.

Bizzat Jobs'un yönetim kurulu başkanlığına getirdiği ancak daha sonra kavga ederek kendi şirketinden ayrılmasına sebep olan John Scully, Jobs ile ilgili ilginç bir ayrıntıyı paylaştı.

Sculley 1984 yılında Jobs ile birlikte Mac telefonları üzerinde çalıştıklarını aktarırken, o dönemde Jobs'un telefon pazarındaki gelişmeleri yakından takip ettiğini dile getirdi. Jobs'un Mac telefon planlarında da basitlikten ödün vermediğini belirten Scully, aynı dönemde oyunun kurallarını değiştiren Macintosh kişisel bilgisayarların lansmanını yaptıklarını ifade etti.

Gündemin en çok konuşulan konusu ucuz iPhone hakkında da konuşan Scully, firma içerisinde herhangi bir köstebeğinin olmadığını ancak Apple'ın ucuz akıllı telefon segmentine gireceğine inanmadığını ve bunun Jobs'un vizyonuna aykırı olduğunu dile getirdi. Scully, Apple'ın BMW markası gibi olduğunu ve alt seviye markalarla hiçbir zaman mücadele etmeyeceğini sözlerine ekledi. 

Scully ayrıca Apple'ın bir televizyon veya giyilebilir bir cihaz gibi dikkat çekici bir ürün satışa sunabileceğini de belirtti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1365 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 5S, iphone 5 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim