Rostlaub firması tarafından iOS için geliştirilen Jool, ilgi çekici bir oynanış tarzı ile oyunseverlerde bağımlılık yapmayı hedefliyor.
Jool aslında Jetpack Joyride tarzında bir sonsuz koşu oyunu. Oyunda puan toplayarak ve engellerden kaçarak yolunuza devam etmeniz gerekiyor.
Eğer düşerseniz ekranı ters çevirdiğinizde bu kez kötü tarafınız ortaya çıkıyor ve oyun sola doğru akmaya başlıyor. Oyunda en yüksek skoru elde etmeye çalışıyorsunuz. Belirli bir sayıda düşerseniz oyun sona eriyor.
Oldukça basit ve dengeli bir sisteme sahip oyunda zaman zaman farklı efektler oyun atmosferini değiştiriyor. Oyun sona ererken de farklı animasyonlar ekrana geliyor.

Bir ara en etkileyici humanoid robotik işleri Boston Dynamics'ten çıkıyordu ama Çinliler son 2-3 yılda inanılmaz bir atılımla onlara yetiştiler ve hatta onları geçtiler.
449 dolara kimse almaz, hakkı 250-300 dolardır.