Anlık Bildirim

Junk Jack X, yıl içerisinde mobil oyuncular ile buluşacak

Junk Jack X, yıl içerisinde mobil oyuncular ile buluşacak
Sandbox türündeli yapımların mobil platformdaki başarılı örneklerinden Junk Jack'in devam oyunu duyuruldu. Geliştirici Pixbits'in web sayfası üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte gün yüzüne çıkan yeni oyun ilk oyuna göre daha iyi bir sandbox deneyimi sunacak gibi görünüyor.

Duyuruyla birlikte yeni projeye ait birkaç ekran görüntüsü paylaşan Pixbits, yapım hakkında bazı ufak tefek detayları da paylaştı. Apple'ın Game Center servisinden faydalanan bir çoklu oyuncu moduyla oyuncuların karşısına çıkacaklarını belirten geliştirici yerel ve çevrimiçi modların Junk Jack X'de yer edineceğini belirtti. Junk Jack X'in yerel modda 4, çevrimiçi modda ise 2 kişiye kadar destek vereceği söylenirken, bu rakamların ilerleyen dönemlerde arttırılabileceği de dile getirildi.

Karakterin kıyafeti ve cinsiyeti gibi çeşitli karakter özelleştirmelerinin de yer edineceği Junk Jack X'de yeni malzemeler ve yeni içeriklerinde yer edineceği belirtiliyor. Ayrıca, daha kolay bir zanaat sistemiyle gelecek olan Junk Jack X'e yeni müziklerinde eşlik edeceği dile getiriliyor.
Her ne kadar piksellerden oluşan bir dünyaya sahip olsa da, yenilenmiş bir grafik yapısına da sahip olacak olan Junk Jack X'in farklı gezegen temalarıyla da mobil oyuncuların beğenisine sunacağını belirtelim.

Junk Jack X'in kesin çıkış tarihi ve fiyatlandırma bilgisi belli olmasa da, yapımın yılın üçüncü veya dördüncü çeyreğinde mobil oyuncularla buluşturulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim