Anlık Bildirim

KFA2'den bembeyaz GeForce GTX 680

Çin merkezli ekran kartı üreticisi Galaxy'nin, Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren alt markası KFA2, özel tasarımlı ekran kartı tutkunları için beyazlara bürünmüş GeForce GTX 680 modelini duyurdu. Siyah, mavi ve yeşil renkli ekran kartlarının egemen olduğu piyasada iddialı görünümü ile dikkatleri üzerine çeken GTX 680 LTD OC V4 isimli ekran kartı, yüksek kaliteli bileşenleri ve güçlendirilmiş soğutucu tasarımı ile hız aşırtma konusunda da oldukça iddialı.
Nvidia'nın 28nm GK104 grafik yongasından güç alan ekran kartı, fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelen ekran kartı, 1150MHz GPU ve 6008MHz bellek saat hızlarında görev yapıyor. 8 fazlı VRM tasarımından güç alan ve tantalum kapasitörler kullanan sisteme, NEC-Tokin üretimi çok fazlı proadlizer eşlik ediyor.
CPL üretimi boğumlar, IR DirectFET'ler ve geliştirilmiş diğer bileşen detayları ile yüksek performans segmentinde iddialı olan ekran kartında, her biri 90mm çapında üç adet fana ve bakır ısı borularına yer verilen soğutucu ile referans tasarıma göre kartın yük altında daha serin çalışması da sağlanmış.
Görüntü aktarımı için bir adet DisplayPort 1.2 ve üç adet mini HDMI 1.4a konnektörüne yer verilen kart, ihtiyaç duyduğu gücü iki adet 8pin PCIe güç konnektöründen sağlıyor. Bütçesi el veren ve anakartı uyumlu olan kullanıcılar için dört yollu SLI kurulumuna yatkın olan KFA2 GTX 680 LTD OC V4, İngilitere'de 730$ civarı bir fiyatla listeleniyor. 
KFA2'den bembeyaz GeForce GTX 680
KFA2'den bembeyaz GeForce GTX 680
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1437 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, galaxy
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim