Anlık Bildirim

Kapaklı Galaxy Folder 2 duyuruldu

Halen 20 yıl öncesinin kapaklı telefon konseptine ilgi duyuyorsanız, Asya kıtasında bu trend yeniden canlanmış durumda. Şimdiden pek çok farklı segment modeli piyasaya çıktı.

Özellikle Asya kıtasında kapaklı telefonlara olan ilgi artmaya başladı. Üreticiler de bu ilgiyi kaçırmamanın peşinde. Geçen yıldan bu yana pek çok kapaklı akıllı telefon modeli piyasaya süren Samsung, şimdi yeni bir model daha ekliyor.

Yanınızda taşıdığınız zaman nispeten daha küçük boyutlara sahip olan kapaklı telefonlar, sadece ihtiyacınız olduğu zaman ekranı kullandığınız için bir nevi ekranı darbelere karşı da korumuş oluyor. Ayrıca tuşlu konsept de halen ilgi görüyor.

Galaxy Folder 2 olarak adlandırılan yeni model giriş seviyesine yakın bir yerde konumlanıyor ve ilgilisine hitap ediyor. 3.8 inçlik 480x800 piksel çözünürlüğe sahip IPS ekran barındıran Galaxy Folder 2, 4 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 425 yonga setinden gücünü alıyor. İşletim sistemi Android 6.0.

2GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 8MP çözünürlüğünde ana kamera ve 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor. Cihazın bataryası 1950mAh kapasiteli. Telefonun kapağı açıldığında 230mm civarında bir uzunluk ortaya çıkıyor. Kalınlık ise 15mm civarında. Çin pazarına özel olarak piyasaya sürülecek olan Galaxy Folder 2 akıllı telefon modelinin fiyatı 285$ olarak belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim