Anlık Bildirim

Karateka, yenilenmiş yapısıyla iOS platformunda

İlk olarak 1984 yılında yayınlanan ve sonrasında birçok platformda boy gösteren Kareteka, nihayet iOS oyuncularının beğenisine sunuldu.

Yeniden düzenlenen Cell Shaded grafik yapısındaki HD grafikleriyle karşımıza çıkan yapımda, şeytani savaşçı Akuma tarafından kaçırılarak kayalıkların üzerindeki bir kaleye hapsedilen Prenses Mariko'yu kurtarmaya çalışıyoruz. Çizgisel bir ilerleyişe sahip olan yapımda Prenses Moriko'yu kurtarmak için 3 farklı karakteri kontrol ediyoruz. Bu karakterlerin her birinin farklı bir hikayesi olduğu gibi dövüş tarzları da farklılık gösteriyor. Ancak, dövüş tarzlarındaki bu farklılık her seferinde oyunun ritim tabanlı basit kontrollerinde değişikliğe neden olmuyor. Uzak doğunun çevre betimlemelerini başarılı bir şekilde yansıtan yapım, müzikleriyle de bu atmosferin bütünlüğünü korurken, mücadele anlarındaki seslerde dövüş hissiyatını oyuncuya oldukça başarılı bir şekilde yansıtıyor. Yaklaşık bir saat içerisinde bitirilebilen bir oyun olan Karateka, bu süreyle tadı damağınızda kalan yapımlar arasında yerini edinecek gibi görünüyor. Ayrıca, yapımda eskiye özlem duyan mobil oyuncular için bir retro grafik yapısına da yer verildiğini de belirtelim.

Karateka'yı yenilenmiş grafikleri ve yeni yapısıyla yeniden denemek ve Akuma'yı yenilgiye uğratarak Prenses Mariko'yu kurtarmak istiyorsanız, yapıma 5.49 TL'lik fiyat etiketi ile Appstore üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim