Anlık Bildirim

Karısının kendisini aldattığını Google Haritalar'da gören adam boşandı

Yol tarifi almak için Google Haritalar servisini kullanan adam, şans eseri karısının başka bir erkekle samimi fotoğraflarını gördü ve hemen boşandı. Bu ilginç olayın detayları haberimizde.
Bu enteresan olay Peru'nun başkenti Lima'da yaşandı. Şehirdeki bir köprüye ulaşmak için Google Haritalar'da en yakın rotayı arayan adam, karısının başka bir adamla Google kameralarına yansıyan görüntülerini görünce hemen boşanma davası açtı.

Fotoğraflara farklı açılardan baktı

Perulu adam Google Haritalar'da gezinirken bankın üzerinde oturan kadının elbiselerini karısının elbiselerine benzeterek yakınlaşmaya başladı. Fotoğraflara farklı açılardan bakan adam, karısının bir bankın üzerinde oturarak başka bir erkeğin saçlarını okşadığını görünce adeta beyninden vurulmuşa döndü.
2013 yılında çekilmiş olan bu görüntüler sonrası aldatıldığını tesadüf eseri öğrenen şanssız adam, karısının da olayı kabul etmesi üzerine boşanma davası açtı ve çift tek celsede boşandı. Bu ilginç olayla birlikte teknolojinin hayatlarımıza ne denli müdahil olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25619 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google haritalar, peru ve
3 etiket daha aldatma street view Internet
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim