Anlık Bildirim

Kavisli ekranlı yeni Meizu telefonu internete sızdırıldı

Bu yıl iki amiral gemi modelini de piyasaya süren Meizu, üçüncü ve en farklısı için çalışmalara başladı. Yeni amiral gemi modeli kavisli bir ekrana sahip olacak.

Meizu’nun 3 Eylül itibariyle amiral gemi seviyesinde yeni bir akıllı telefon tanıtacağına dair ilk bilgilerden sonra, firmanın ne tür bir hazırlık yaptığı merak edilir olmuştu. Sızdırılan görsel, şimdiye kadar ki en farklı Meizu telefonunun bizi beklediğini gösteriyor.

Görsele göre Meizu, aynı Xiaomi Mi Note 2 modelinde olduğu gibi ekranı iki taraftan kavisli ve arka kısmında da kavis olan bir akıllı telefon hazırlıyor. Henüz isimlendirme belli değil ancak Meizu PRO 6 Plus veya Meizu MX 6 Pro şeklinde olabileceği düşünülüyor.

2560x1440 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olacak yeni Meizu modeline, Samsung’un en güçlü yonga seti Exynos 8890 güç veriyor. 4GB LPDDR4 RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde, yine Samsung imzalı 12MP çözünürlüğünde bir arka kamera yer alıyor.

Özellikle Samsung’un Edge serisiyle elde ettiği büyük başarı, Çinli üreticilerin de dikkatini çekmiş durumda. Edge modelleri çok pahalı olduğu için, ülkenin gelir durumuna göre biraz daha fiyatların düşük olduğu kavisli telefonlar, şüphesiz ilgi görecektir. Bu noktada, en verimli kavisli ekran üretimini Samsung’un yapıyor olması nedeniyle, Çinli üreticiler de ibreyi bu yöne çevirdi. Daha pek çok modelde, Samsung’un kavisli ekranlarını görme ihtimalimiz yüksek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7102 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu pro 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim