Anlık Bildirim

Kızgın Kuşlar bir ortaçağ macerasına çıkmaya hazırlanıyor

Kızgın Kuşlar bir ortaçağ macerasına çıkmaya hazırlanıyor
Rovio, YouTube hesabı üzerinden yayımladığı tanıtım videosunda ortaçağda geçen yeni Angry Birds oyununun işaretlerini verdi. 
"Sıradaki Efsanevi Angry Birds Oyunu" başlığını taşıyan tanıtım videosu yaklaşık 30 saniye sürüyor. Sadece sinematik görüntüler içeren bu videoda bizleri, bir şövalye zırhı ve zırhın miğferinde saklanan kızgın kırmızı bir kuş karşılıyor. 
Videonun sonunda oyunun belki de şimdiye kadar ki en destansı çıkışı gerçekleştireceğinden bahsediliyor. Bu destansı çıkış için ise Avustralya, Kanada ve Yeni Zelanda'ya öncelik verileceği belirtiliyor.
Aslına bakılacak olursa ortaçağ temalı bir Angry Birds oyunu bizler için pek de süpriz olmadı. Rovio'nun oyuncuların yeni yılını kutlamak için yayımladığı bir videoda büyücü, savaşçı ve okçu kılığına bürünmüş Angry Birds karakterlerinin silüetleriyle karşılaşmıştık. Yine bu videoda Angry Birds Go ve Angry Birds Stella'ya ait işaretlerde yer alıyordu. 
Kızgın kuşları bir ortaçağ macerasına çıkaracak olan bu yeni Angry Birds oyunu hakkındaki gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. 
 
Kızgın Kuşlar bir ortaçağ macerasına çıkmaya hazırlanıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11668 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
angry birds, uygulama haber ve Rovio
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim