Anlık Bildirim

Kumobius'un yeni mobil oyunu Duet'i denedik

Kumobius'un yeni mobil oyunu Duet'i denedik

Time Surfer ve Bean's Quest gibi yapımların yaratıcısı Kamobius'un "Duet" adlı yeni mobil oyununu denedik.

Özgün yapısıyla bizleri bir hayli etkileyen yapım, dokunmatik ekranlı cihazlarda oynanabilecek en başarılı oyunlardan biri. Bir çemberi kontrol ettiğimiz oyundaki amacımız bu çember üzerinde bulunan kırmızı ve mavi renkteki noktaları hiçbir engele dokundurmadan ilerlemek. Bu amaç oldukça basit gibi görünse de, ilerledikçe değişen engeller ve bölüm yapıları işimizi oldukça zorlaştırıyor.

Görselleri, menü tasarımı ve bölümler arasındaki hafif geçişleriyle minimalist bir tasarım anlayışının ürünü olduğunu kanıtlayan yapım, müzikleriyle de oldukça etkileyici bir deneyim sunuyor. Tim Shiel tarafından hazırlanan müzikler oynanışla o kadar uyumlu ki bir süre sonra engellere göre değil de, müziğin ritmine göre hareket ettiğinizi fark ediyorsunuz.

Oyunun minimalist tasarım anlayışına ve etkileyici müziklerine tek dokunuşla kontrol edilebilen oldukça basit bir kontrol şeması da eşlik ediyor. Bu basit kontrol şemasında çemberi yönlendirmek için ekranın sağına veya soluna dokunmanız yetiyor.

Sabrınızı ve reflekslerinizi test edecek 52 farklı bölümün ve sonsuz oyun modunun yer aldığı yapımda, başarılar ve lider tablosu desteği de bulunuyor. Bu destekler sayesinde, oyundaki başarılarınızla arkadaşlarınıza meydan okumak mümkün hale geliyor.

Sınırları zorlamayı seven mobil oyunculara önerebileceğimiz Duet'e Appstore üzerinden aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim