Anlık Bildirim

LG V10, ABD'de 450 bin sattı

LG'nin yılın ikinci yarısı için piyasaya sürdüğü V10 amiral gemi modeli, firmanın yüzünü güldürmeye başladı. İlk ay pek tutulmayan telefon, şimdi bir milyon sınırına doğru yürüyor.

LG'nin farklı özelliklerle donattığı yeni amiral gemi modeli V10, bir süredir global pazarlarda başarı kovalıyor. Kendi ülkesinde iyi bir başlangıç yapamayan LG V10, söz konusu ABD olunca büyük bir başarıya imza attı ve yarım milyon sınırına dayandı. 

Firma tarafından verilen bilgilere göre ABD pazarına çıkış yaptığı günden bu yana 45 gün süre geçen LG V10, 450 bin satış rakamını geride bıraktı. Ülkede büyük ekranlı akıllı telefonlara olan ilginin artması, LG V10'u destekleyen önemli bir unsur oldu ve günde 10 000 satış oralaması yakalandı.

LG V10 modelinde daha çok genç tüketiciler ilgi gösteriyor. Satış rakamının yüzde 37'si 25-34 yaş aralığındaki tüketicilere ait. Ayrıca beyaz yakalı olarak hitap edilen çalışan kesim de ürüne ilgi gösterdi. Özellikle kolay görsel içerik oluşturabilme ve paylaşabilme, genç tüketicilerin hoşuna gidiyor. 

5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekrana sahip olan LG V10, 6 çekirdekli 64-bitlik Snapdragon 808 yonga setinden gücünü alıyor ve 4GB RAM barındırıyor. Üst kısımda yer alan küçük ikinci ekranı, ayrıntılı manuel video ayarları, 5MP çözünürlüğünde çift ön kamera gibi özellikler ile ilgi çeken LG V10, ülkemizde de 2700TL civarından alıcı buluyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8653 kez okundu.
26 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mobil Teknolojiler, lg ve lg v10
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim