Anlık Bildirim

LG’den profesyonellere ve oyunculara üst seviye monitör

4K çözünürlüğünde düz panel, AMD FreeSync, DisplayHDR 600 gibi özelliklere sahip olan LG 32UL750-W monitör modeli oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile piyasaya çıkıyor.

Oyuncu sınıfının da dahil olduğu üst seviye monitör segmenti oldukça iyi bir gelir bırakır hale geldi. Haliyle üreticiler de bu segmente yatırımlarını arttırdı. LG’nin yeni monitörü de profesyonelleri ve oyuncuları hedefliyor.

LG 32UL750-W özellikleri ve fiyatı

LG 32UL750-W adındaki monitör 32 inçlik VA panelinde 4K çözünürlük sunuyor. 178°/178° görüntüleme açılarına sahip olan monitörün griden griye tepki süresi 4ms iken tazeleme hızı da 60Hz. Monitör 1.07 milyar renge destek sunuyor.

VESA DisplayHDR 600 sertifikası ile daha canlı renkler elde edebilen monitör ayrıca AMD FreeSync desteği ile yırtılmaların ve gecikmelerin önüne geçiyor. Dahili olarak SDR içerikleri HDR dönüştürebilen bir özellik de mevcut.

 

LG’den profesyonellere ve oyunculara üst seviye monitör Tam Boyutta Gör

Metre kare başına 400 kandela parlaklık değerine ulaşan monitörde 3000:1 statik kontrast oranı mevcut. USB 3.0 Tip-C çıkışına noktadan noktaya veri aktarımını kontrol edebilen Link Layer destekli kablo takılırsa monitör iki adet USB 3.0 portu bulunan modülü kullanıma açabiliyor. İki adet HDMI 2.0 portu bulunan LG 32UL750-W modeli için 750$ civarında bir fiyat etiketi belirlenecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8629 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg 32ul750-w ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim