Anlık Bildirim

LG yakında yeni bir Android tablet çıkaracak

Güney Koreli teknoloji devi LG yakında yeni bir Android tablet piyasaya sürmeye hazırlanıyor. LG-V426 model numaralı cihazın WiFi ve Bluetooth sertifikası aldığı ortaya çıktı.
Tablet piyasasının eskisi kadar hareketli olmadığı bir gerçek. Ancak yine de bazı üreticiler yılda bir veya iki model çıkarmaya devam ediyor. Güney Koreli LG, 2018 yılında hiç yeni tablet çıkarmadığı için bu yönde bir hazırlık içinde olması sürpriz sayılmaz. Şirketin yeni tableti hakkında bazı bilgiler internete düştü.
LG-V426 model numarasına sahip LG marka bir tablet WiFi Alliance ve Bluetooth SIG web sitelerinde ortaya çıktı. Tabletin sertifika sürecine girmiş olması çok yakında piyasaya sürüleceğinin bir göstergesi. Bununla birlikte cihazın kısa süre önce Google’ın geliştirici web sitesinde de göründüğünü belirtelim.

CES 2019'da tanıtılabilir

Beklenildiği gibi WiFi ve Bluettooth sertifikaları cihaz hakkında çok fazla bilgi vermiyor. Ancak en azından Bluetooth 4.2 LE (Düşük Enerji) standardı, Android O işletim sistemi ve Wi-Fi 802.11 a/b/g/n çift bant desteği ile geleceğini öğreniyoruz.
Tabletin ne zaman tanıtılacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak önümüzdeki ay düzenlenecek CES 2019 fuarında lanse edilebileceğine yönelik söylentiler var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim