Anlık Bildirim

LG'nin Nexus'unun detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor

LG tarafından üretilmesi beklenen gelecek nesil Nexus'a ait detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. MoDaCo'dan Paul O'Brien'in güvenilir kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre, LG'nin Nexus'u kasım ayının ortalarında piyasada yer edinecek.

LG'nin Nexus'u ile ilgili olarak sızan teknik detaylara bakıldığında cihazın; 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde True-HD IPS ekrana, dört çekirdekli Snapdragon S4 işlemciye ve 2 GB RAM'e sahip olacağı belirtiliyor. Sabit bir pile sahip olacak ve microSD kart yuvası bulundurmayacak olan cihaz 8 GB veya 16 GB bellek seçenekleriyle gelecek. Google'ın kablosuz şarj özelliği eklemeyi planladığı söylenen cihaz bu sayede, kullanıcı cihaz şarj olurken oluşan kablo fazlalıklarından kurtulmuş olacak. 
Yine O'Brien'in belirttiğine göre, LG'nin Nexus cihazı çıkış yapacak tek Nexus cihazı olmayabilir. Öyle ki, Google yeni nesil Nexus için birden çok üreticiyle çalışıyor olabilir. LG'nin yeni nesil Nexus'u tek başına mı, yoksa başka üreticilerinde ürettiği Nexus'larla mı piyasaya süreceğini ilerleyen dönemlerde göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5512 kez okundu.
28 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, nexus ve google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim