Anlık Bildirim

Lada Vesta SW ve SW Cross, 11 bin 990 euro ile Avrupa çıkarması yapıyor

Rus efsanesi Lada, Avrupa'daki faaliyetlerini iki yeni modelle genişletiyor. Sayılı ülkelerde satışa çıkacak olan Vesta SW ve Vesta SW Cross, 11 bin 990 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Lada Vesta SW ve SW Cross, 11 bin 990 euro ile Avrupa çıkarması yapıyor Tam Boyutta Gör
 

AvtoVAZ’ın sahibi olduğu Rus efsanesi Lada, Avrupa’daki faaliyetlerini genişletiyor. Rus üretici, iki Lada modelini daha Avrupa’daki belirli ülkelerde satışa çıkarıyor. Lada Vesta SW ve Vesta SW Cross modelleri 11 bin 990 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Vesta Station Wagon ve Vesta Station Wagon Cross modelleriyle Avrupa çıkarması yapan Rus üretici, araçlarını Almanya, Avusturya ve Macaristan’da satışa sundu. Nisan ayının sonunda bu ülkeler arasına Slovakya, Sırbistan ve Bulgaristan da eklenecek. Lada Vesta Sedan modeline katılan bu iki versiyon, Comfort ve Luxe adı verilen iki donanım paketiyle satışa sunulacak. Araçların Avrupa versiyonlarıyla ilgili tüm detaylar henüz bilinmiyor. Ancak, Vesta SW ve Vesta SW Cross’un Avrupa’daki fiyatları 11 bin 990 eurodan başlayacak.

Karşılaştırma yapmak gerekirse, Dacia’nın Logan MCV modeli Avrupa’da 7 bin 990 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Logan MCV Stepway modelinde ise bu fiyat 12 bin 300 euroya yükseliyor. Bu modellerde sırasıyla 75 beygir ve 90 beygirlik benzinli motorlar kullanılıyor.

Avrupa'da tek motor seçeneği sunulacak 

Lada Vesta SW modellerine sahip olmak isteyen Avrupalı müşterilere tek seçenek olarak 1.6 litre benzinli motor sunuluyor. Euro 6 emisyon standartlarını karşılayan bu ünite, 105 beygir güç ve 148Nm tork üretiyor. Gücünü yola aktarmak için de 5 ileri manuel şanzıman kullanıyor.

1,280 kilogram ağırlığa sahip Lada Vesta SW modelinin 0’dan 100 km/s hıza ulaşabilmesi için 12.4 saniye gerekiyor. Aracın ibresi ise maksimum 180km/s hızı görebiliyor. Vesta SW Cross modelinde ise bu hızlanma 0.2 saniye fark ediyor. Araçların karma yakıt tüketimi sırasıyla 100 km’de 7.3 litre ve 7.5 litre olarak ölçülüyor.

Rusya’da bu araçlar 120 beygir güç ve 170 Nm tork üreten 1.8 litre motorla da tercih edilebiliyor. Ayrıca, kendi evinde 5 ileri otomatik şanzıman da seçenekler arasında bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12131 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lada, lada vesta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim