Anlık Bildirim

Leica Q-P tam kare fotoğraf makinesi duyuruldu

2015 yılının tam kare sokak kamerası Leica Q elden geçirildi ve Leica Q-P adıyla piyasaya sürüldü. Yeni versiyon lens ve bazı tasarım farklılıkları barındırıyor. En farklı kısmı fiyatı olmuş.

Genelde kameralarını elden geçirerek P isimlendirmesi altında yeniden piyasaya süren Leica bu kez 2015 yılında piyasaya çıkan tam kare sokak kamerası Q için bir iyileştirme yaptı. Leica Q-P bazı noktalarda orijinal modelden biraz daha iyi.

Leica Q-P özellikler ve fiyatı

24MP çözünürlüğünde tam kare bir sensör kullanan makine orijinalden farklı olarak 28mm f/1.7 Summilux lens ile geliyor. Sensör 4K video kaydı yapabiliyor. Dijital vizör 3.7MP çözünürlüğünde iken dokunmatik ekran ise 3 inç boyutunda. WiFi ile bağlantı sağlanırken NFC ile hızlı eşleşme yapılabiliyor.

Değişiklik ise dış kısmında yapılmış. Kırmızı Leica logosu kaldırılırken, gövdeyi saran siyah desenli kaplama üzerine işlenmiş. Böylece daha az dikkat çekmesi sağlanmış. Ayrıca deklanşör ve güç tuşları da birbirine biraz daha yakın konumlandırılmış.

Leica Q-P için istenen fiyat 4995$ ve orijinalden 700$ civarında daha pahalı. Sadece Leica markasını tercih edenler için bir değişim fırsatı olabilir. Yine de Fujifilm ve Hasselblad’ın daha uygun fiyatlı orta format kameraları daha iyi alternatif olabilir.

 
Leica Q-P tam kare fotoğraf makinesi duyuruldu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim