Anlık Bildirim

Leica, orta format S-Sistem ile uyumlu Elmarit-S 45 mm f/2.8 ASPH lens modelini duyurdu

Fotoğraf dünyasının prestijli firması Leica, orta format S-Sistem fotoğraf makineleri için hazırladığı yeni geniş açı Elmarit-S 45 mm f/2.8 ASPH lens modelini resmen duyurdu.
Firmanın S-Sistem uyumlu Leica S ve Leica S2 gibi fotoğraf makineleri için geliştirilen Elmarit-S 45 mm f/2.8 ASPH, sunduğu aralık ile özellikle manzara ve mimari çekimleri için uygun bir yapı ortaya koyuyor. Aynı şekilde sunduğu sabit F/2.8 diyafram değeri ile düşük ışıklı ortamlarda üst seviye performans vaat eden lens, optik kalitesi ve performansı ile düşük bozulmaya sahip yüksek fotoğraflar ortaya çıkartabiliyor. İçerisinde 1/1000 enstantane hızına kadar flaş senkronizasyonuna izin veren "Central Shutter" isimli özelliği bulunduran ve bulundurmayan olmak üzere iki farklı versiyon halinde hazırlanan Leica Elmarit-S 45 mm f/2.8 ASPH, teknik olarak 82mm filtre çapına, 0.6 m - sonsuz çalışma mesafesine, 12 lens 9 grup optik dizilime, minimum F/22 diyafram değerine, 163mm uzunluğa ve 1030 / 1110 gram ağırlığa sahip.
Leica tarafından orta format S-Sistem için hazırlanan Elmarit-S 45 mm f/2.8 ASPH lens modelinin Central Shutter bulunduran versiyonu 5,500 Pound, bu özelliği bulundurmayan versiyonu ise 4,650 Pound fiyat etiketiyle Leica'nın yetkili satıcıları üzerinden satın alınabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim