Anlık Bildirim

Lenovo, hareketli ekran yapılarıyla dikkat çeken Yoga 2 Pro ve ThinkPad Yoga isimli dizüstü bilgisayarlarını görücüye çıkardı


IFA 2013 fuarı kapsamında yeni hazırladığı ürünlerin görücüye çıkartan Lenovo, bu doğrultuda Yoga 2 Pro ve ThinkPad Yoga isimli dizüstü bilgisayarlarını resmen duyurdu.
Ekran bölümleri geriye yatarak farklı bir kullanıcı deneyim sağlayabilen bilgisayardan Yoga 2 Pro, güncellenmiş özellikleri ile mevcut Yoga modellerinden rahatlıkla ayrılıyor. Üzerinde 3200 x 1800 gibi oldukça yüksek bir çözünürlük değerine sahip 13-inç 350-nit dokunmatik bir ekran yer alan bilgisayar, Intel'in dördüncü jenerasyon Haswell i3, i5 ve i7 işlemci seçenekleri, 512 GB'a kadar arttırılabilir SSD depolama birimi ve 8GB'a kadar arttırılabilir RAM ve Intel HD grafik birimi ile geliyor. 15.5 mm kalınlık ve 1.39 kg ağırlık değeriyle taşınabilir bir yapı ortaya koyan ürün, bünyesinde Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Dolby Home Theater v4 stereo hoparlör sistemi, 702P HD kamera, Intel WiDi görüntü aktarım teknolojisi ve arka aydınlatmalı klavye gibi özellikler barındırıyor. Windows 8.1 işletim sistemiyle hazırlanan Yoga 2 Pro, firma tarafından özel olarak üretilen yazılımları da içeriyor.
 
Lenovo, hareketli ekran yapılarıyla dikkat çeken Yoga 2 Pro ve ThinkPad Yoga isimli dizüstü bilgisayarlarını görücüye çıkardı
Yoga ailesi içerisine ayrıca ThindPad Yoga isimli yeni bir model daha ekleyen Lenovo, Windows 8.1 işletim sistemiyle hazırladığı bilgisayarında kullanıcılara teknik olarak 12.5-inç 1366 x 768 piksel ya da 1920 x 1080 piksel ekran, Intel'in dördüncü jenerasyon Haswell i3, i5 ve i7 işlemci seçenekleri, Dolby Home Theater destekli hoparlör sistemi, 500GB / 1TB HDD, 180GB / 256GB SSD depolama birimleri, harici olarak stylus kalem desteği ve USB3.0, mini HDMI, OneLink, 4+1 kart okuyucu gibi bağlantı portlarını sunuyor. Yoga 2 Pro modelinde de olduğu gibi ekranı geriye doğru 360 derece yatırılabilen ve bu sayede dokunmatik kullanım için uygun bir yapıya gelen ThindPad Yoga, ayrıca tuşlarının hepsini geriye çekerek yanlış basılmaların da önüne geçebiliyor.
Lenovo'nun Yoga serisi dizüstü bilgisayar modellerinden Yoga 2 Pro 1099$, ThindPad Yoga ise 949$'dan başlayan fiyat etiketleriyle yakında satışa sunuluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim