Anlık Bildirim

Logitech G502 kablosundan kurtuluyor

Logitech, G502’nin kablosuz versiyonu G502 Lightspeed’i duyurdu. Firmanın PowerPlay kablosuz şarj matını da kullanabilen yeni model hakkında detaylar haberimizde.
Logitech G502 Lightspeed tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Oyuncu faresi dendiğinde kendi adından sıkça söz ettirmeyi başaran G502, çevre birimleri üreticisi Logitech’in önemli ürünlerinden. Firma, bu modelin kablosuz versiyonu olan G502 Lightspeed’i duyurdu. Tasarım ve teknik özellikleri kablolu modelle birebir aynı olan yeni fare kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Düşük gecikme ve kablosuz şarj

Logitech G502 Lightspeed kablosuz olmasına rağmen hiçbir özelliğini kaybetmiyor. 11 programlanabilir tuş, Lightsync destekli RGB ışık gibi kablolu modelde bulunan tüm özellikler bu farede de var. Hatta 16 bin DPI’a kadar hassaslık sunan Hero 16K sensörü yerini koruyor. Bunlarla birlikte farenin PowerPlay kablosuz şarj desteği de mevcut.

Logitech G502 Lightspeed 114 gram ağırlığa sahip. Kablolu modelden 7 gram daha hafif. Yanında gelen 16 gram ek ağırlıkla isteğinize göre ayarlamalar yapabiliyorsunuz. Ayrıca farenin “PVC-Free” malzemeyle üretildiğinin altı çiziliyor.

Logitech G502 Lightspeed tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Firmanın belirttiğine göre Logitech G502’nin bataryası 48 saat kullanım ömrü sunuyor. Eğer daha önce bahsettiğimiz PowerPlay kablosuz şarj matından alırsanız şarj süresini düşünmenize gerek olmayacaktır. Ancak 99 dolar fiyat etiketi bulunan bu matı almak istemeyen kullanıcılar, kutu içerisinden çıkan Micro USB kabloyu kullanmak zorundalar.

Sonuç olarak Logitech G502 tasarımını beğenenler için kablosuz bir versiyon sevindirici olacaktır. Ayrıca firma, gecikmenin kablolu versiyondan bile daha az olduğunu da söylüyor. Tüm bu özelliklerine rağmen farenin 149 dolar gibi oldukça yüksek fiyat etiketi mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim